Publikohen rezultatet për 1,620 testime për COVID-19 në Kosovë

loading...


, ka bërë të ditur se për 24 orë 560 persona janë infektuar me dhe janë shëruar 678 të tjerë.

Sipas -së, gjatë kësaj kohe kanë ndërruar jetë 14 pacientë.

janë nga komunat: 6 raste (75, 74, 68, 66, 61, 48 vjeç), Ferizaj 2 raste (71, 62 vjeç), Gjakovë 2 raste (76, 60 vjeç), 2 raste (71, 72 vjeç), 1 rast (56 vjeç), 1 rast (64 vjeç).

janë nga komuna 198 raste, 54 raste, 46 raste, Ferizaj 32 raste, Fushë-Kosovë 28 raste, Lipjan 23 raste, 21 raste, Drenas 18 raste, 18 raste, 17 raste, Gjakovë 15 raste, 13 raste, Viti 11 raste, 11 raste, 9 raste, 7 raste, 7 raste, 5 raste, 5 raste, 5 raste, Shtime 4 raste, 4 raste, Deçan 3 raste, 3 raste, Dragash 1 rast, Kllokot 1 rast, 1 rast.

Numri total i rasteve pozitive është 42.377 raste nga 151.363 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.087 raste të vdekjes.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë shëruar 678 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 27.821 raste, ndërsa numri i rasteve aktive është 13.469.Postime të ngjashme