© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pyetje dhe përgjigje rreth rektoskopisë

Çka është rektoskopia?

A nevojitet ndonjë përgatitje e veçantë para rektoskopisë?

Çfarë duhet të sqarohet përpara se të kryhet rektoskopia?

Si realizohet rektoskopia?

Kur përdoret rektoskopia?

Cilat janë arsyet më të shpeshta për kryerjen e një rektoskopie ?

A paraqet rektoskopia rreziqe ose efekte të padëshiruara?

 

 

 

 

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.