A ёshtё hemofilia njё sёmundje e shpeshtё?

638 viewsHematologjiaHemofilia
0
loading...

Hemofilia ёshtё njё sёmundje relativisht e rrallё. Rreth 1 nё 10.000 individ lindin me hemofilinё A dhe 1 nё 50.000 persona lindin me hemofilinё B.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.