0

Mbjellja e flokëve me metodën FUE përfshin mbjelljen e 1-4 qime në të njëjtën kohë. Kjo bën që t’i kushtojmë vëmendje jo vetëm vendodhjes së qimeve, por drejtimit dhe këndit në të cilën mbillen gjithashtu. Kjo mundëson mbjelljen e flokëve në mënyrë strategjike për të krijuar kështu një rezultat mëse natyral.

loading...
loading...
Asked question