A do të realizohet ndonjë nga parashikimet e Baba Vanga?

127 viewsReligjioniBaba Vanga Parashikime
0
loading...

A do të realizohet ndonjë nga parashikimet e Baba Vanga?

Sipas faqes së internetit Skeptics.com, profecitë dhe parashikimet e Baba Vanga janë trillime të pastra dhe asgjë më shumë.

Uebfaqja shkruajti: “Vanga ishte analfabete ose gjysmë e shkolluar, dhe me sa duket ajo nuk shkruajti ndonjë libër vetë”.

Këto parashikime të Vanga-s të cituara duket se të gjitha janë vizione apokaliptike të së ardhmes së botës – veçanërisht të Evropës – madje edhe Marsit, ku një luftë do të shpërthejë në 3005 dhe do të ndryshojë trajektoren e planetit.

“Në një shënim më pozitiv, ajo parashikoi që në vitin 2028 njerëzimi do të fluturojë në Venus për të kërkuar burime të reja energjie”.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.