0

A duhet të shkoj te mjeku nëse urina më vjen erë?

Shumica e ndryshimeve në erën e urinës janë të përkohshme dhe nuk do të thotë se keni një sëmundje serioze, veçanërisht nëse nuk keni simptoma të tjera. Kur një erë e pazakontë e urinës shkaktohet nga një gjendje mjekësore themelore, simptoma të tjera janë gjithashtu të pranishme. Nëse jeni të shqetësuar për erën e urinës suaj, bisedoni me mjekun tuaj.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment