A duhet të ushqehem gjatë gripit apo jo?

82 viewsSëmundjet InfektiveGripi
0
loading...

A duhet të ushqehem gjatë gripit apo jo?

Përderisa keni apetit për ushqim, është mënyra më e mirë për rritjen e sistemit tuaj imunitar. Shmangni ushqimet e forta dhe përdorni supa pule me pasta ose supa me lëng të kockave –kërkimet sugjerojnë se përmbajnë vitamina që forcojnë sistemin imunitar dhe minerale që mund të zvogëlojnë simptomat.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.