A e parashikoi Baba Vanga fundin e botës në vitin 2020?

129 viewsReligjioniBaba Vanga Parashikime
0
loading...

A e parashikoi Baba Vanga fundin e botës në vitin 2020?

Parashikimi më i tmerrshëm që i atribuohet gruas së verbër është shkatërrimi i botës me zjarr.

Por lajmi i mirë është se Baba Vanga supozohet se parashikoi që armagedoni nuk do të shpaloset për 3,000 vjet të tjera – në vitin 5079.

Lajmi i keq është se Baba Vanga nuk specifikoi se si botës do të vinte fundi.

Sidoqoftë, gazetari Hamilton-Parker ka thënë për Epxress.co.uk se viti 2020 premton të jetë një vit i trazuar me një luftë në Lindjen e Mesme, katastrofa natyrore dhe trazira politike.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.