0

Ekzistojnë studime të ndryshmë mbi këtë temë, disa prej të cilave e mbështesin këtë ide dhe disa të tjera jo,por duke qënë se gjithsesi konsumi i tyre nuk dëmton, atëherë mund të përdoren.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment