0

A është e vështirë të jesh Mjek Imazherist?

Të bëhesh Mjek Imazherist nuk është e lehtë.
… Duhet shumë përkushtim ,punë dhe studim – studentët e mjekësisë dhe specializantet shpesh kanë vështirësi për të përballuar presionin. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme ta dashurojme kete prefesiom para se të angazhohemi. Mjeku Imazherist kerkon 10 vite Studim ne Mjekesi ( 6 vite Universitet + 4 vite Specializim).

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment