WordPress database error: [Duplicate entry '0' for key 'id']
INSERT INTO wp_related_post_stats ( id, from_id, to_id, date ) VALUES ( 0, 44207, 44207, '2020-12-01' )

A është i rrezikshëm sifilizi?

218 viewsSëmundjet InfektiveSifilizi
0
loading...

Po. Sifilizi është shumë i rrezikshëm. Përvecse transmetimit tek personat e tjerë, sifilizi mund të shkaktojë dëmtime të trurit, zemrës dhe dëmtime të tjera neurologjike. Nqs dëmi është shkaktuar tashmë, ai nuk mund të riparohet pavarësisht se terapia mund të zhduke infeksionin (Treponemën). Shtatzanat mund ta transmetojnë sifilizim bebit që para se të lindë.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.