A është lidhur imuniteti me dermatin atopik dhe dermatitn e pelenave?

281 viewsDermatologjiaGjeni Imuniteti Ushqim
0

Dermatiti atopik është një sëmundje e moshës fëmijërore që manifestohet me kruarje, luspim dhe lëngëzim të sipërfaqes lëkurore pas depërtimit të alergjenit përmes rrugës inhalatore me ajër, ose kontakt të drejtëpeërdrejtë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.