A i ka pa ndokush atomet ?

0
loading...

A i ka pa ndokush atomet ?

Po, por jo pa ndihmën e veglave. Vetëm me sy, atomet nuk mund të shihen, për këtë nevojiten vegla si mikroskopi për elektrone. Shkencëtarët me ndihmën e kësaj vegle e kanë parë dhe fotografuar. Aty atomet duken si pika të bardha të mjegullta.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.