WordPress database error: [Duplicate entry '0' for key 'id']
INSERT INTO wp_related_post_stats ( id, from_id, to_id, date ) VALUES ( 0, 40427, 40427, '2020-12-01' )

A i prek fëmijët KOVID-19?

0
loading...

Ky është një virus i ri dhe ende nuk dimë të mjaftueshme për atë se si i prek fëmijët ose gratë shtatzëna. Ne e dimë që virusi mund të infektojë njerëz të të gjitha moshave, por deri më tani relativisht pak raste të KOVID-19 janë raportuar te fëmijët. Virusi është vdekjeprurës në raste të rralla, deri më tani kryesisht është i tillë ndaj të moshuarve me gjendje të konstatuar mjekësore.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.