A i ruani barnat në derën e frigoriferit ?

0
loading...

A i ruani barnat në derën e frigoriferit ? Ku duhet të ruhen barnat dhe çfarë duhet të lihet në derën e frigoriferit❓

Dera e frigoriferit është pjesa ku është më e lartë, pasi që sa herë e hapni frigoriferin futet i dhomës. Në derën e frigoriferit vendosni ushqimet më pak të prishshme, si keçapin, mustardën, salcën dhe kremra tjera me jetëgjatësi më të gjatë. Edhepse disa frigoriferë në derë e kanë vendin ku mund të lihen vezët, ato mos i leni në derë (vezët duhet t’i leni në raftin më të poshtëm të frigoriferit).

mbani në një vend ku nuk mund t’i mbërrijnë fëmijët❗ Ideale do të ishte në një dollap me çelës.

ruani në një vend të freskët dhe të thatë psh në një dollap në kuzhinë larg nga furra, nga lavamani dhe nga pajisjet që lirojnë nxehtêsi❗

Mos i ruani barnat në banjo, sepse ka lagështi❗

Bisedoni me mjekun dhe me farmacistin se si duhet ruajtur barnat❗

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.