A ka forma tё tjera tё çrregullimit tё koagulimit?

0

Po, mungesa e disa faktorёve tё tjerё tё koagulimit shkakton gjithashtu jo normale. Kёtu pёrfshihet defiçiti i faktorёve tё I, II, V, VII, X, XI, XIII dhe faktorit Von Willebrand. Kёto forma janё mё tёrralla se hemofilia A dhe B.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.