A ka pasoja konsumimi i birrës te fetusi?

282 viewsDrogatAlkooli Birra Fetusi
0

Në fakt, asnjë ndryshim nuk paraqitet midis përdorimit të birrës, verës apo alkoolit të fortë. që gjendet në përbërjen e tyre ka të njëjtin ndikim dhe mund të shkaktojë dëmtime tek fetusi në barkun e nënës.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.