0

Këshilla për parandalimin e gjakderdhjes nga hunda:

Preni thonjët e fëmijës tuaj rregullisht në mënyrë që ata mos ti fusin gishtat në hundë.
Neutralizoni thatësine e ajrit në shtëpinë tuaj gjatë dimrit duke përdorur pajisje për lagështimin e saj.
Ndaloni pirjen e duhanit. Tymi i cigares thanë hundën tuaj dhe irriton atë.
Hapni gojën kur teshtini.

Asked question
Add a Comment