A mund të parandalohet skizofrenia?

0
loading...

A mund të parandalohet skizofrenia?

Skizofrenia nuk mund të parandalohet. Simptomat mund të zbuten dhe mënjanohen nëse ju i merni ilaçet e përshkruara nga mjeku.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.