A mund të paraqiten hemorroidet në shtatzëni ?

0

A mund të paraqiten hemorroidet në shtatzëni ?

mund të shkaktojë hemorroide duke rritur presionin në abdomen, që mund t’i zmadhojë venat në pjesën e poshtme të rektumit dhe në anus.

Te shumica e femrave, hemorroidet e shkaktuara gjatë shtatzënisë largohen pas lindjes.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.