A mund të paraqitet glaukoma nëse kam presion të rritur të syrit?

132 viewsOftalmologjiaGlaukoma
0
loading...

A mund të paraqitet glaukoma nëse kam presion të rritur të syrit?

Jo patjetër. Jo çdo person që ka presion të rritur të syrit zhvillon glaukomë. Disa njerëz i tolerojnë nivelet e larta të presionit të syrit më mirë se të tjerët. Po ashtu, një nivel i caktuar i presionit të syrit mund të jetë i lartë për një person por normal për një tjerët.
Nëse glaukoma do të paraqitet te ju, kjo varet nga niveli i presionit që nervi juaj optik mund ta tolerojë pa qenë i dëmtuar, transmeton netdoktori. Ky nivel dallon nga një person te tjetri. Kjo është arsyeja se pse është shumë i rëndësishëm një kontroll i hollësishëm dhe i gjerë e syrit.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.