0

Me gjetjen e diagnozës dhe marrjen e trajtimeve të duhura, thinjat mund të ndryshohen dhe të rikthehet ngjyra e flokut. Por, nëse problemi është gjenetik ose i lidhur me moshën, nuk ka gjasa të kthejë ngjyrën e vërtetë të flokëve. Megjithatë, ky proces i denatyrimit të fijeve të flokëve, është i mundur të ngadalësohet me një dietë të ekuilibruar dhe një regjim të mirë të kujdesit të flokëve.

loading...
loading...
Asked question