A mund të shihet gazi ?

36 viewsFizikaFizika Gazi Pyetje nga Kimia
0
loading...

A mund të shihet gazi ?

Edhe po edhe jo. Shumica e gazrave janë të padukshëm sepse molekulat e tyre janë të shpërndara dhe masa e gazit është e rrallë. Mirëpo gazi mund të shndërrohet në lëngë nëse atë e ftohim dhe kështu mund edhe të shihet.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.