0

Në fakt, mundet. Kjo ndodh më së shumti me osteoartritin, që është forma më e zakonshme e kësaj gjendje. Dhimbja nuk është në të vërtetë në kokë, por është pasojë e sistemit tuaj imunitar duke qenë se sulmohen rruazat në qafën tuaj.

Inflamacioni në shpinën tuaj dërgon sinjale në tru që sjell një lloj dhimbjeje në qafën tuaj dhe kjo ka një ndikim në furnizimin me gjak të trurit tuaj. Kjo, nga ana tjetër, mund të shkaktojë dhimbje koke të artritit. Pra, në realitet, dhimbja e kokës tuaj shkaktohet nga artriti në qafë.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment