0

Po, me mjekimin korekt, sifilizi në të gjitha stadet mund të zhduket. Megjithatë, dëmet e shkatuara në stadet e vonshme dhe neurosifilizi nuk mund të zhduken.

loading...
Pyetje të ngjashme
loading...
Asked question