A mund të trajtohet sifilizi?

0
loading...

Po, me mjekimin korekt, sifilizi në të gjitha stadet mund të zhduket. Megjithatë, dëmet e shkatuara në stadet e vonshme dhe neurosifilizi nuk mund të zhduken.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.