0

Viruset, bakteret dhe parazitet mund te shkaktojne kancer tek bimet.

loading...

Por nuk eshte nje semundje serioze per dy arsye:

1. Kanceri nuk mund te shumohet ne bime sepse nuk ka qarkullim te gjakut.

Nje tumor mund te zhvillohet por do qendronte vetem ne nje zone ndersa pjesa tjeter e organizmit do funksiononte normalisht.

2. Organet dhe indet mund te rigjenerohen.

Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question