0

Ushtrimet e rregullta fizike mund të ndihmojnë artikulacionet e dhimbshme dhe të ngurtësuara. Gjithashtu mban muskujt dhe kockat e forta. Ushtrime si tërheqje e lehtë muskujsh, trajnim rezistence, not dhe aerobi, ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit muskolo-skeletal. Kini parasysh të mos kryeni ushtrime që ushtrojnë presion tek artikulacionet, si ngritja e peshave të rënda ose ecja e shpejtë. Nëse ndjeni acarim të simptomave, pushoni dhe mos kryeni aktivitet për ca kohë, derisa simptomat të lehtësohen.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment