A parashikoi Baba Vanga një tsunami kataklizmik për vitin 2020?

95 viewsReligjioniBaba Vanga Parashikime
0
loading...

A parashikoi Baba Vanga një tsunami kataklizmik për vitin 2020?

Bazuar në profecitë e Baba Vanga-s për të ardhmen, një cunami i fuqishëm mund të godasë Azinë 16 vjet pas tragjedisë së cunamit të vitit 2004.

Kataklizma e vitit 2004 vrau më shumë se 220,000 njerëz në Azinë Juglindore.

Nëse mistikja e verbër vërtetohet vitin e ardhshëm, një valë tjetër shkatërrimtare do të përfshijë pjesë të Pakistanit, Japonisë, Kinës, Indonezisë.

Sipas Hamilton-Parker, 2020 do të shohë shumë katastrofa mjedisore të shpalosen në të gjithë botën.

Ai tha: “2020 do të shohë shumë tërmete. Në veçanti, Japonia dhe India do të shohin tërmete të mëdha që mund të shkaktojnë përçarje në Lojërat Olimpike Verore. SHBA gjithashtu do të përjetojë tërmete.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.