A pushojnë sytë ndonjëherë ?

117 viewsOftalmologjia
0
loading...

A pushojnë sytë ndonjëherë ?

Sytë nuk pushojnë asnjëherë

Mund të mendoni se derisa dremitni apo flini, sytë ju pushojnë por e vërteta është se ato kurrë nuk pushojnë. Qepallat dhe muskujt e jashtëm të syve mund të pushojnë ndonjëherë por sytë si organ nuk pushojnë asnjëherë.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.