A shtohet nevoja për magnez gjatë ushtrimeve fizike?

0

Për shkak të rritjes së prodhimit të djersës dhe urinës gjatë stërvitjeve, personat që mirren me pësojnë humbje të magnezit deri në 20%, duke i vënë në një rrezik më të madh për mungesën e magnezit, andaj duhet të jenë të kujdesshëm dhe të mos ulin nivelin e këtij minerali në organizëm.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.