Amino acidet të cilat shëndërrohen në glutamat dhe përmes α-ketoglutaratit kyqen ne ciklin citrik janë;

0
loading...

Amino acidet  të  cilat  shëndërrohen në glutamat   dhe  përmes α-ketoglutaratit kyqen ne ciklin citrik  janë;

                      1.–ARGININA——————–

                      2.–GLUTAMATI——————-

                      3.—HISTIDINA——————

                      4.—PROLINA——————-

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.