0

Amino acidi tirozina katabolohet në fumarat dhe aceto acetat prandej bënë pjesë në grupin e amino acideve;
a.Glukogjene
b. ketogjene
c.Gluko dhe ketogjene
d.Amino acid me veqori acidike

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment