Bimët dhe disa mikroorganizma primitiv vitaminat i sintetizojnë nga

0

Bimët dhe disa mikroorganizma primitiv vitaminat i sintetizojnë nga:

-azoti, CO2, mineralet dhe energjia e nevojshme

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.