Ç’është mejoza dhe cilat janë fazat e saj?

253 viewsAnafaza Mejoza Metafaza Qeliza Telofaza
0

Mejoza është ndarje reduksionale e cila është e kufizuar vetëm në llojin e caktuar të qelizave. Fazat e mejozës janë: profaza 1, metafaza 1, anafaza 1 dhe telofaza 1. Ndërsa tek mejoza 2 fazat janë: profaza 2, metafaza 2, anafaza 2 dhe telofaza 2.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.