Ç’është qeliza?

423 viewsBiologjiaQeliza
0
loading...

Qeliza është njësi themelore ndërtuese dhe funksionale e çdo qenie të gjallë.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.