Çfarë analizash/kontrollesh duhet të bëhen gjatë menopauzës?

192 viewsGjinekologjiaMenopau
0
loading...

Gjatë menopauzës, mjekët rekomandojnë një matje të densitetit kockor për osteoporozë.

I rëndësishëm është gjithashtu edhe kujdesi për shëndetin gjinekologjik.

Shumica e femrave kanë nevojë për një Pap test çdo tre vjet, disa edhe më shpesh, si dhe për mamografi.

Përveç këtyre,mjeku mund t’u kërkojë të bëjnë edhe ekzaminime të tjera gjinekologjike.

Shumë sëmundje kronike kanë tendencë të shfaqen në këtë periudhë, prandaj mjeku mund t’u rekomandojë edhe teste të tjera nëse është e nevojshme.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.