0

Çfarë do të thotë kur keni leukocite në urinë?

Nëse mjeku juaj teston urinën tuaj dhe gjen shumë leukocite, mund të jetë një shenjë e infeksionit.

Leukocitet janë qeliza të bardha të gjakut që ndihmojnë trupin tuaj të luftojë mikrobet. Kur keni më shumë nga këto se zakonisht në urinë, shpesh është shenjë e një problemi diku në traktin urinar.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment