WordPress database error: [Duplicate entry '0' for key 'id']
INSERT INTO wp_related_post_stats ( id, from_id, to_id, date ) VALUES ( 0, 44208, 44208, '2020-12-02' )

Cfarë duhet bërë në rast infeksioni me sifiliz?

221 viewsSëmundjet InfektiveSifilizi
0
loading...

Të dy partnerët duhet të vizitohen dhe të marrin mjekimin e duhur. Nqs nuk trajtohen të dy njëkohësisht, ata mund tja rikthejnë infeksionin parterit (efekti ping-pong). Pas marrjes së antibiotikëve, infeksioni zhduket dhe individët nuk janë më ngjitës. Pas mbarimit të mjekimit analiza e gjakut do të vërtetojë shërimin.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.