Çfarë duhet bërë për të parandaluar diabetin?

0

pari, për ta parandaluar diabetin preferohet që çdo njëri e sidomos ata me predisponim gjenetik, meqë një nga shkaktarët është edhe trashëgimia, ta reduktojnë peshën nëse janë mbipeshë ose obez, ta ndërrojnë stilin e jetës, pra të ushqehen shëndetshëm dhe të jenë më aktiv, dhe të kontrollojnë glikeminë së paku një here në vit.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.