Çfarë duhet të kenë kujdes prindërit pas cirkumzicionit/ këshilla?

0

Çfarë duhet të kenë kujdes prindërit pas cirkumzicionit/ këshilla?

Pas ndërhyrjes duhet patur gjithmonë kujdes sidomos 24 orët e para për shkak të ndonjë hemorragjie të mundshme apo të ndonjë infeksioni postoperator.

Këshillat e dhëna prindit për kujdesin pas operacionit konsistojnë në dhënien e qetësuesve të tipit si paracetamol apo algofren dhe në asnjë mënyrë aspirinë e cila mund të bëhet shkak për ndonjë hemorragji të mundshme. Mjekimi mbas ndërhyrjes bëhet nga mjeku specialist apo personeli infermieror i specializuar.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.