0

1. Sforcimet mund të jenë një prej shkaktarëve
2. E lindur( mund të vijë si pasojë e defekteve të ndryshme të kësaj zone anatomike që krijohen gjatë zhvillimit të njeriut)
3. Pirja e duhanit dobëson mbrojtjen në zonën inguinale dhe shkakton kollë kronike
4. Sëmundjet e rënda dhe patologjitë mushkërive
5. Shtatzënia
6. Operacionet e mëparshme
7. Konstipacioni kronik
8. Hipertrofia beninje e prostatës që shoqërohet me urinim të vështirësuar

Changed status to publish
Add a Comment