0

Shkaku i paranojës është një thyerje e funksioneve të ndryshme mendore dhe emocionale që përfshijnë arsyetimin dhe kuptimet e caktuara. Arsyet për këto prishje janë të ndryshme dhe të pasigurta. Disa simptoma të paranojës kanë të bëjnë me ndjenjat e shtypura, të mohuara ose të parashikuara. Shpesh, mendimet dhe ndjenjat paranojake lidhen me ngjarjet dhe marrëdhëniet në jetën e një personi, duke rritur kështu izolimin dhe vështirësitë me marrjen e ndihmës.

loading...
Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question