0

Çfarë erë ka urina e diabetit?

Nëse keni diabet, mund të vëreni se urina juaj ka erë të ëmbël ose frutash. Kjo është për shkak se trupi po përpiqet të heqë qafe sheqerin e tepërt në gjak dhe po largon glukozën përmes urinës tuaj.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment