Çfarë indi është gjaku ?

0
loading...

Çfarë është gjaku ?


(lat. Sanguis) është një ind lidhor i lëngshëm, i cili me ndihmën e zemrës dhe enëve të qarkullimit të gjakut mirëmban funksionet e organeve të tjera të trupit nëpërmjet transportit të oksigjenit dhe lëndëve ushqyese.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.