Çfarë ka parashikuar saktë Baba Vanga?

0
loading...

Çfarë ka parashikuar saktë Baba Vanga?

Pavarësisht se njihet si Nostradamusi i Ballkanit, Baba Vanga thuhet se kishte vetëm një sukses të rreth 85 për qind.

Mistikja meriton respekt për parashikimin e saktë të fundosjes së nëndetëses bërthamore ruse Kursk në vitin 1980.

Ndjekësit e Baba Vanga gjithashtu pretendojnë se gruaja parashikoi rritjen e ISIS në Lindjen e Mesme dhe zgjedhjen e Barack Obama si President i SHBA-së.

Sidoqoftë, Baba Vanga pretendoi gabimisht se presidenti i parë Afrikano-Amerikan i SHBA do të jetë gjithashtu i fundit.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.