Çfarë kuptojmë me narkolepsi?

97 viewsPsikiatriaNarkolepsia
0
loading...

Çfarë kuptojmë me narkolepsi?

Narkolepsia është një sëmundje kronike e sistemit nervor qendror.

Përgjumja e tepërt gjatë ditës është simptoma kryesore klinike dhe është e pranishme në 100 për qind të pacientëve që janë të prekur nga narkolepsia.

Të gjitha simptomat e narkolepsisë mund të jenë të pranishme në kombinime të ndryshme të ashpërsisë.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.