Çfarë lloje të skeleteve dallojmë sipas pozitës?

267 viewsBiologjiaSkeleti Trup Trupi
0

Sipas pozitës që ka skeleti në trupin e shtazëve, dallojmë: skeletin e jashtëm dhe skeletin e brendshëm.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.