Çfarë mund të presim nga kimioterapia?

0
loading...

Kimioterapia është një invaziv që mund të shkaktoj shumë efekte anësore si gjatë trajtimit ashtu dhe pas përfundimit të trajtimit. Kjo ndodh për shkak se kimioterapia ndikon si në qelizat kanceroze ashtu edhe në qelizat e shëndetshme të trupit.

Megjithatë, trajtimi me kimioterapi në stadet e hershme në disa raste sjell kurimin çka e bën trajtimin shumë të rëndësishëm pavarësisht efekteve anësore.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.