Çfarë ndikimi ka Kokaina te përdoruesi?

226 viewsDrogatKokaina
0
loading...

Kokaina i jep përdoruesit një ndjesi gjallërie shpirtërore dhe e vendos në një gjendje euforie. Gjithashtu, shpesh përdoruesi provon një rritje të përkohshme të niveleve të gatishmërisë nervore dhe të energjisë dhe një shtyrje në kohë të urisë dhe të lodhjes

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.